top of page
Noen nettsider det er verdt å kikke litt på

Det er et hopetall av infosider opp og ned i mente når det kommer til det store internettet. Noen av sidene er gode, andre er heller så som så og noen der igjen er heller dårlige og vil gi deg time opp og time ned med lesing om diverse emner og alt mulig annet i din søken etter brukbar info.

Imidlertid har jeg funnet fram et knippe av både norske og utenlandske sider som jeg selv har funnet nyttige når jeg har leitet etter spesifikk info, f.eks om ting jeg har lurt på om mine modeller, tips og triks, eller rett og slett kjøp og salg av modeller og prosjekter.

En av disse er www.modellflynytt.no. Dette er en forumside med massevis av nyttig info for stort sett alle og enhver. Her finner du emner om det meste du måtte lure på, stort og smått og om alt fra fly, til helikopter og droner, skalafly, krigsfly, turbinfly og stort sett det meste.

 

En annen side en kan lese seg til mye info om ting man lurer på er www.hobbysquawk.com.

Dette fremstår som en engelsk morstykke til den norske ovennevnte siden.

Når det gjelder kjøp og salg av brukte fly, helikoptere og droner er det spesielt 2 norske nettsider som utmerker seg og dette er www.modellsalg.no i tillegg til www.finn.no - torget.

Her kan man finne stort og smått og forhåpentligvis mange nye spennende vinterprosjekter, brukte radioer og modeller.

På flere av nettsidene kan man kan kjapt og enkelt finne muligheten til å lage gull av et fly eller utstyr andre ikke lenger vil ha. Selv gjorde jeg at varp da jeg fikk tak i radiosystemet jeg kjøpte meg da jeg byttet til et bedre system enn originalradioen som fulgte med mitt første fly.

Logo til Kongeplass.com.png

Hos www.kongeplass.com kan du se hva andre modellflygere har av prosjekter og diverse fly, og kanskje også få litt inspirasjon til egenkreasjoner og annet det går an å lage. Som du ser er det mange prosjekter som er meget virkelighetsnære og naturtro, og som kan gi inspirasjon til både stort og smått for noen og enhver.

www.modelfixings.co.uk

Hos www.modelfixings.co.uk kan du få tak i det meste en noensinne måtte trenge av skruer, muttere, nagler, lagere og you name it. Det de ikke har av slike ting her trenger du sannsynlig heller ikke for å drive med modellfly/helikoptre. Nettsidene er et kapittel for seg, men du får ihvertfall tak i ting du vanlingvis ofte vil slite med å få tak i om du prøver deg via en jernvareforretning her hjemme. Noe fraktkostnader må påregnes i tillegg til fortolling og moms ved handel fra utlandet.

Små fly - Store gleder

bottom of page